اولین قدم برای انتخاب لباس کار

همانطور که می دانیم برای شروع هر کاری بهتر است از یه لباس کار  مناسب استفاده کنیم. شاید خیلی از افراد از پوشیدن مکرر یک لباسکار خسته شدن که میتونه دلایلی از قبیل ، از بین رفتن زود هنگام ظاهر لباس و یا پارگی زود به زود لباس کار که همه این عوامل بار مالی اضافی نیز خواهد داشت. پس شاید تعریف یک لباس کار مناسب برای کار را هنوز بدرستی ندانیم. اینکه در چه صنفی و یا شاغل کدام حرفه هستیم بسیار مهم و تعیین کننده در انتخاب لباس می باشد لباس کار.
ابتدا می توان به رنگ لباس کار اشاره کرد. شاید در نگاه اول اهمیتی نداشته باشه ولی اولین الویت می بایست انتخاب رنگ مناسب برای لباس باشد. در ادامه به چند نوع فعالیت شغلی در سبک های مختلف اشاره میکنم که بهتر بتوانیم رنگ مورد نظر را انتخاب کنیم.
شغل نجاری و یا شغل های فعال در زمینه چوب می توانند از رنگ های روشن استفاده کنند. بهترین رنگ ها دراین زمینه، رنگ استخوانی ، رنگ کرم و یا خاکی می باشد. دلیل انتخاب این رنگها ، نوع رنگ آلودگی از چوب می باشد که روشن است و در صورت پوشیدن رنگ های تیره شامل سرمه ای و یا مشکی، گرده چوب بر روی لباس کار نمایان شده و جلوه خوبی ندارد.شغل خدمات نظافت و یا نگهداری تاسیسات شغلی است که بدلیل نوع رنگ آلودگی می بایست لباس کاری بپوشیم که نه از رنگ روشن و نه از رنگ خیلی تیره استفاده شده باشد. به نظر من بهترین انتخاب رنگ طوسی  می باشد که مناسب برای افراد مشغول در این زمینه هستند، می باشد.

بیشتر بخوانید
با لباس کار و کاربردهای آن آشنا شوید.

بعد از رنگ لباس کار ، جنس پارچه بکار رفته در لباس را بررسی می کنیم. اگر در فصل گرما هستیم ، به اجبار در زیر نور مستقیم خورشید مشغول بکار هستیم ، بهترین گزینه استفاده از تی شرت جودون پنبه آستین کوتاه و یا بلند و البته استفاده از رنگ های روشن جهت کاهش جذب نور خورشید می باشد.استفاده از پارچه کتان برای انجام کارهای معمولی بدلیل ضخامت پارچه و قیمت بالا آن توصیه نمی شود. اما در بعضی از اصناف استفاده از این پارچه ضروری و مهم می باشد. به عنوان مثال افرادی که مشغول کار جوشکاری و فرزکاری همواره دغدغه سوراخ شدن و شاهد پارگی زودهنگام لباس کار خود را دارند. اما استفاده از لباسی که از الیاف پنبه با درصد بالا تشکیل شده باشد تاثیر بسزایی در استحکام لباس کار در شغل دارا می باشد.